Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní doba

Dnešní doba

NiCooLe Básně » o Životě

Anotace: Všimly jste si jak dnes lidé jenom pospíchají ?

Rozhlídni se kolem sebe.
Co uvidíš?
Jen betonovou džungli, ne dřevěnou chýš.

Rozhlídni se kolem sebe.
Copak je to támhle?
Ať je to cokoliv, napadnout tě to může náhle.

Rozhlídni se kolem sebe.
Bylo to takhle dříve?
Místo paneláků tu stáli koně a hříbě.

Ještě stále to nevidíš ?
Všude jen chlad, zloba a bída.
Ani sám sebe skoro nikdo neuhlídá.

Nikdo tu nepřežije.
Publikoval(a): NiCooLe, 5.3.2012
Přečteno (121x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Martina Primová

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 05:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti