Jen sním 2009
Jen sním 2009
Prstýnek z trávy,
od tebe dostanu,
na důkaz ,že láska je největší dar.
Z paprsků slunečních,
závoj si ušiju,
z pavoučích nití,
zas krásné šaty mám.
Za svědky půjdou nám,
barevni motýlci,
je jich tu plno,
létají kolem nás.
K tanci svit měsíce,
a hvězdy na nebi,
září nám.
Ráno se probouzím,
oči otvírám.
Byl to jen sen,
kéžby se skutečnš stal.
Publikoval(a):
mys, 4.3.2012