Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Imen

Imen

Tonyend Básně » o Lásce

Anotace: Jsou v životě muže ženy, na které zapomene. Imen je jedna z nich.Nádherná křesťanská Palestinka.Vystudovala v ČR lékařství a vrátila se zpět do pásma Gazy.

Neusínej Imen, ještě něco povídej...
...Má první panenka,
s kterou jsem si hrála,
byla od anglického obchodníka z Káhiry.
Neměl to zas tak daleko,
na Golanské výšiny.

Máš tak hebké ruce...
...Vyhladil je žhnoucí písek dun poušti,
do kterého jsem se učila psát první písmenka.
Máš tak hnědé oči, jak gazelí...
....Čteš v nich dobře, ty nezradí.

Máš tak horké tělo...
...Je jak hlavně pistolí commandos,
když se nocí vracejí z výšin nad Sinají.
Tam u nás také svítí měsíc,
jen ty hvězdy kolem se nezdají.

Imen, jen klidně otevři oči,
tady se těch hvězd bát nemusíš...

Ty zavři ústa, to nikdy nepochopíš!
Publikoval(a): Tonyend, 4.3.2012
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti