Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Našli se

Našli se

mys Básně » o Lásce

Anotace: Kdo hledá přece jen najde.

Na nebi vysvitl měsíček,
potěšil pár smutných srdíček,
úsměv na tvář jim vykouzlil,
dobrou náladu nadělil.

Dlouho se spolu hledali,
po světě marně bloudili,
osud je náhodně,
dohromady dal,
už není nikdo z nich,
na lásku sám.
Publikoval(a): mys, 3.3.2012
Přečteno (197x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti