Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
necháme si líbit hodně, ale... zase tam někdo bude a zase bude hrabat pro sebe
8.3.2012 12:25 | Martina Primová
Neboj už to nebude dlouho trvat.....už brzo pujdouj.....ty voe vždyt už jedno vajíčko stojí 5,50kč......to už lidi nevydržej,i když u čechů,by mě to snad ani nepřekvapilo......to asi bude muset stát chleba 50kč aby vyšli do ulic....nebo já nevím na co čekáme kurva!
4.3.2012 9:24 | Martin Havlíček