Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč...

Proč...

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=57ltPpoQoBE&feature=related

Mrazivé ticho a ozvěny kroků
Jen bílý sníh a led
Osamělá postava, kterou dostihl osud
Přemýšlí právě teď

Proč zrovna Ty ?
Kterou jsem měl stále před očima
Při prohlížení dávných fotek
Teď má mysl Tebe vnímá
Jako osudovou lásku
Miluji každý Tvůj dotek

Proč zrovna teď ?
Když zmítám se krizí
Vše, co mně drtí
Pomalu mizí
Protože Tě mám
A nejsi mi cizí

Proč zrovna tak daleko ?
Snad, že dálka nás chrání
Před námi samými
A naši lásku brání
Ať nezanikne
A není to plané přání

Proč zrovna já ?
Snad nesmělý poeta
Co objevil Tvou krásu
Teď slova svá proplétá
Do spousty otázek a odpovědí
A láska naše rozkvétá

Proč prožívám muka ?
Když nejsem s Tebou
To jsem ještě nezažil
Lásku Ti vyjádřím
I holou větou
Zklidním se, dokud Tě nespatřím
A to je velkou pravdou

Proč ?

Protože Tě miluji
A osud tomu chtěl
Teď prožívám období
Co dávno prožít jsem měl
S Tebou
Publikoval(a): Rendys1970, 3.3.2012
Přečteno (145x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Jin&Jang, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti