Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tady

Tady

jsem tady
bez tebe
potřebuji
pohlazení z nebe
pohlazení od tebe
byla jsi tady
už jsi pryč
těžko zapomínám
na tvé vnady
kéž bys zmizela
z mé dušičky pryč.
Publikoval(a): Meto, 3.3.2012
Přečteno (129x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti