vrituální
vrituální
Vždyť ty to víš
vplétám se do peřin
když sama spíš
a já jinde spím
Tvé měkké kroky
lemují naši ulici
znám tě už roky
držím v ruce petlici
Je těžké vkročit
přes či na tvůj klín
těžší je otočit
se a ladit splín
Je půlnoc a já zase
za tvým oknem do pokoje
cítím se dechem, hlasem
s tebou rituálně spojen
Publikoval(a):
Mladý pán P., 2.3.2012