realita blud nebo blud o bludu
realita blud nebo blud o bludu
pohlédl sem realitě do očí
je to nevděčná děvka
ale stejně vždycky jiskra překočí
existence v realitě nebo v bludu ?
a copak je blud bludu
já svojí hlavě věřit budu
možná sem paranodní
a možná jenom dement
ale určitě nepůjdu stokou odpadní
dělit debila ze sebe nenechám
z toho už sem vyrostl
to radši volnou cestu přenechám
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 1.3.2012