Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé milované Evičce

Mé milované Evičce

Speel Básně » o Lásce

Anotace: Básnička směřovaná mé, na světě nejmilovanějši osobe evičce :)

Jsi pro mne jako krásný sen,
co rád si nechám zdávat,
a tak můžu každý den,
s myšlenkou na tebe vstát.

Jsi pro mne osobou vzácnou,
a neskutečně překrásnou,
chci mít štěsti trochu,
Já navždy tě chci po svém boku :D

Krása z tebe přímo září,
jsi nejkrásnější co jsem kdy videl,
když vidím ůsměv na tvé tváři,
Náhle se mi vše na světě rozzáři !


Evičko chtel bych se zeptat,
samou zvědavosti musim stale doma větrat,
jsem rad že spolu trávime náš volný čas,
snad nastala ta pravá chvíle jásná,
zdali jsi se mnou opravdu alespon trochu štastná.


Láska mě chytla svou mocí,
a tak s kazdou dalši nocí,
se těšim na dalši společne stravene chvíle,
Miluji tě strašně moc,nemohu si pomoct :-*
Publikoval(a): Speel, 1.3.2012
Přečteno (474x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, Kett, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti