Opilost
Opilost
Anotace: Těžká jsou rána opilcova.
Je to snad sen?
Kde to sem?
tma, samá tma,
a z dálky jen krá, krá.
Černá vrána,
zabiják rána.
Pak černá káva,
to byla zas rána.
Těžký večer,
už je to za mnou.
Po ulici jsem kráčel,
nevěděl, co bylo za mnou.
Je to tu zas,
po zádech mi běhá mráz.
Piju drink,
peníze jen cink, cink.
Publikoval(a):
Kofi 123, 29.2.2012