Nepřepínej,bo jak chceš
Nepřepínej,bo jak chceš
Anotace: Nějak nemám drajv.Moje múza asi někde kalí,tak dávám jednu šuplíkovku.
pod jazyk extázi
do žíly piko
ganju do plic
jen vzhůru,vstříc...
slabosti dítko
ke smrti provází
Publikoval(a):
Marcone, 29.2.2012