Lopaty králem vodopádu
Lopaty králem vodopádu
Šeptám slzám v duši,
stvolům nedotknutým jarní trávy,
Stěny vpíjí drápy,
jemně vánkem příchutí rtuti.
Plně prázdná místa.
Kuličkou duhovou rány zhojí,
vodou smývá a celí,
na vlnách přátelství.
Myšlenkám poroučím
... mučivým ...
s obručí na srdci.
Publikoval(a):
Jin&Jang, 29.2.2012