ROZVOD..
ROZVOD..
Anotace: Láska vyprchá,zbyde jen nenávist a zloba.A Děti,ti to vždy odnesou nejvíc.Jsem ráda,že jsem nikdy tuto situaci nepoznala.
ONA:
Co mi to bereš?
To mi dala máti!
Kam tu lampu neseš?
Franto,ať to vrátí!
Tohle že je tvoje?
vždyť to mi dal Standa!
Vypadni z pokoje!
Tady končí sranda!
ON:
Drž hubu ty krávo!
Ty bys toho chtěla!
Ber,na co máš právo
Stěna je má! Celá!
A beru si gramec
i ty starý desky.
Tobě nechám kredenc.
Fotky? Si vem všecky.
ONO:
Mamíí,budu s tebou?
A táta? Kam půjde?
Kam ty věci nesou?
Co teď s náma bude?
S kým se budu učit?
Už nejsem tvý zlato?
Příjdeš si mě půjčit?
Táto, táto, táááátóóóó !!!
Publikoval(a):
Ružka, 28.2.2012