Zamilované vyznání.
Zamilované vyznání.
Anotace: Nepochybně i srdce se umí smát.
Vpuštěna siluetou světla
mezi stíny kvetla
krása Tvého nitra
co všechny škarohlídy smetla.
Budu hýčkat Tvé znamení
rozložím jej mezi kamení
věčnosti
věrnosti
jen láska má úsečku křehkosti.
Podléhám vyznání absolutna věrnosti.
Jsem to stále Já
žena Tvých zítřků
při kávě i obědu
při depce smutného rozhledu
jsem sníh i žár
Tvoje sirota i král!
Publikoval(a):
Lavander, 27.2.2012