Ich bin Džízs aus of Kreitzburg...
Ich bin Džízs aus of Kreitzburg...
Anotace: Nemohu si pomoct abych to sem nedal. Z pravopisnýho hlediska je to totální paskvil, takže to píšu tak jak se to vyslovuje a basta. Ale tenhle předělanej text padne do začátku týhle Německý punkový vypalovačky jako ulitej... :-) http://youtu.be/kntuxK9d8Zk
Šajze zeint und šajze arbajt
šajze geld und šajze rajch...
šajze Jůrop ich bin macht frey
javol bír und under pank...
ich bin Džízs aus of Kreitzburg
hyml her got Merklová...
šajze jugend šajze mauer
šajze džermen fátrland...
aj cvaj draj bír októbrfes
aj cvaj draj bír nazi raus...
šajze nazi šajze Hitl
gegen nazi šajze raich...
Wajze rouzi gegen nazi
javol Sofí javol Hanz...
aj cvaj draj bír šajze Kreitzburg
aj cvaj draj bír Berlin štrás...
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 27.2.2012