PONAUČENÍ.
PONAUČENÍ.
Anotace: Nikdy nevěř příliš...
Neměla jsem
chodit tak blízko.
Dotek anděla
někdy bolí.
Odejít - východisko!
Usednout v trávě
pod topoly
nechat čas
kreslit vrásky na čele
a dopřát si sladký zbytek neděle.
Publikoval(a):
Ružka, 26.2.2012