Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Z růžového

**Z růžového

Květka Š. Básně » o Věcech

Anotace: ..no ano,z růžového porcelánu..

********
Sbírka pár hrníčků
z růžového porcelánu
moc jich sice není,
ale každý má svou cenu,
cenu né finanční
ale těch lidiček
kteří mi koupili
„růžový hrníček“.

Když si je prohlížím
a opatrně překládám
na dárce hrníčku
si přitom vzpomínám.
I kdyby z hrníčku
chutnal čaj sebevíce
aby se nenaťuk
zůstává v poličce.

Hrníčky,cukřenka
miska a košíček
všechno je růžové
se spoustou kytiček,
zavírám skříňku
s pokladem růžovým
kdy přidám další?
Tak to vám nepovím.
Publikoval(a): Květka Š., 26.2.2012
Přečteno (229x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Ružka, modrá, střelkyně1, NikitaNikaT., Linzerka

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti