Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neverland

Neverland

Ukážu ti neverland,
tam kde žiji nekonečný sen.

Tak za ruku mě vem,
probádáme spolu zem.

Nemusíš se bát víc už,
přibalil jsem luk i nůž.

Vykročíme vpřed v ten den,
vymalujem ho jak chcem.

Stačí hrdě vykročit,
štětce v barvě namočit.

Budu sedět na přídi,
ať myšlenky se vytřídí.

Jako klišé ti to může znít,
já však navždy bych tě chtěl tu mít.

Nebojím se trable pokořit,
nenech si to špatně vyložit.

Láska je krásný cit,
ale potřebuješ tlustou nit,
pokud se ti srdce porouchá,
já vím, v to nikdo nedoufá.
Ba,co když?

Tak plujme spolu bok po boku,
překonáme oceán i stoku.

Ať to trvá,jak to trvá,
ať se třeba moře bouří,
moje láska - ta přetrvá,
všechno mé - to tobě slouží.
Publikoval(a): liskasiska, 25.2.2012
Přečteno (67x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lilien, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti