Psaní
Psaní
Anotace: Trochu jiné vyjádření toho co člověk cítí.
Chtěla byt Ti lásko psát, to co člověk šlyší rád.
O štěstí o lásce o životě o radosti a...
O tom co všecho srdce vydrží i když už o to nestojí.
O bolesti o zradě o chmurném konci na hraně.
Chtěla byt Ti lásko psát, i to co člověk nemá rád...
Publikoval(a):
Dragonela, 25.2.2012