Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sumeria

Sumeria

Aniel Básně » o Životě

Anotace: Je to rozdělené na tři básně.. Založené na Sumerském proroctví..

Jak mám věřit když vím
Mé dilema
Jsem dobrý nebo zlý??
Já to nepoznám
Nastane čas pekla, nebo se povznesem??
Na kterou stranu se přidám, jak to lidstvo unese??
…………………………………
Sametová stuha
Tak jemně mě dusí
Špendlíkem připnuta
Svoboda mizí a král se směje

Procházet se po mracích v záři měsíce
S vločkou sletěl jsem k zemi
Roztál v kapičku naděje, směřujíce k moři
Jako nikdo, neznámý, s maskou šaška, rádce strachu

Kde je má nevinnost??
Hříchů mých přibývá
Andělská lhostejnost
Uvrhla mě do ticha

Zlomená křídla již mění svou barvu
Co je lepší??

Být zrnkem na sahaře
Nebo kapkou moře
…………………………………….
Satan mě svádí z cesty
Ukazuje mi
Jak je krásné býti
Zrnkem v moři
Kapkou na poušti
Smrtí v bolesti
Ohněm v bouři

Učím se
Kombinuju
Nepatřím do nebe ani do pekla
Jsem synem člověka
Vyčkávám
Připravuju
Až nastane poslední hodina
Ze Země vyženeme boha i satana..
Publikoval(a): Aniel, 25.2.2012
Přečteno (39x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti