úhly pohledu
úhly pohledu
Anotace: chci jich mít co nejvíc a co vám dá další uhel pohledu ?
Zkáza Lidstva
jinej uhel pohledu
když čumíš do zdi tak nevíš
já už to ale nesvedu
pak často se ptám
proč se debile tlemíš
baví mě žití
a dělat bordel
občas i pití
prolejvání hrdel
baví mě vlastně si užívat
a ne jen se nudně ke smrti uzívat
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 25.2.2012