Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Amor

Amor

Zažehněte svíce, už to přichází.
Tam, kde to začalo, tam to také skončí.
Vřelé city, z hlouby duše pochází,
z hlubiny, kde každou chvíli srdce poskočí.

Ať už žal, nebo hněv, nejsou silnější právě teď,
kdy amor střílel a trefil se,
snad měl jen v plánu proletět,
ale nade mnou zželelo se mu jeho profese.

A teď bych toho budižkničemu, co šípy ostré má,
s kudlou v ruce pronásledovala,
a ten jeho luk, co pořád jen zaostřen má,
10 dní a 10 nocí rozšlapovala.

Ty retarde jeden okřídlenej,
neumíš snad počítat?!
Nebo jsi snad jedinej,
kdo u střílení oči musí zavírat?!
Publikoval(a): Globodecristal, 24.2.2012
Přečteno (527x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti