Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snílci

Snílci

Aniel Básně » o Životě

Anotace: Čím jsme si zasloužili život?

V hluboké noci
Červánky plují pod stropem
A tam v dáli
Čeká sen

Čím jsme si zasloužili život??
Nebo je to trest??
Každou noc umíráme
Východ
Nám vrací dech
Znaveni
Zmateni
Stopařovo znamením cest
Kterým se necháváme vést
Jsme jen figurky hvězd..

Čím jsme si zasloužili život??
Nebo je to trest??
Každé ráno umíráme
Západ
Nám vrací dech
V milosti
Před bohy
Hrajeme si ve snech
Ano
Jsme to my

Snílci…
Publikoval(a): Aniel, 24.2.2012
Přečteno (88x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, NikitaNikaT., střelkyně1

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti