**Brblání v kožichu
**Brblání v kožichu
Anotace: ..a ten zimní spánek,jaký asi byl?
*****
Zimní spánek skončil,
moje medvíďata
celá chundelatá,
to aby medvěd skočil
třeba do potoka
který tady cáká
a přitom by se přiučil
jak potichu
ta voda brblá si
v medvědím kožichu.
~~~
Ryby se neměly asi
tak koukat
kdo se k nim do vody
přišel vykoupat,
medvíďata
je hned v zubech drží
i tak to v životě
rybím běží.
~~~
Medvěd ten vyskočí
z vody hravě
břicho má plné
tak válí se v trávě,
za chvíli
bude ten medvěd spát
a až se vyspí?
S druhým si bude hrát.
A..med ochutnat.
A..včely odehnat.
A..zase se koupat.
A..ryby pochytat
na nich si pochutnat.
A pak si zabrumlat
tak to má medvěd
určitě rád.
,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a):
Květka Š., 24.2.2012