Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci a nechci a vím, že potřebuju

Chci a nechci a vím, že potřebuju

Globodecristal Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Všechno, nic a ty..

Nechci tě milovat, a nechci tě znát.
Musím tě mít a potřebuju tě blízko.
Nechci se zklamat a nechci si lhát,
avšak je pro mě těžké držet se nízko.

Chtěla bych být pro tebe jedinou.
Nedělit se s nikým, v očích tvých se topit.
Nechci však trpět klamnou vidinou,
a teď tu sedím zhroucená a mám chuť se opít.

Představuješ něco, čemu sotva sama rozumím.
V úsměvu tvém, já chtěla bych se ukrýt.
Někdy jako sen a já strach mám, že se probudím.
Nevím kdo a nevím kdy, ale někdo mě musel proklít.

Potřebuju tě teď a potřebuju tě tady.
Na zeď koukám a vidím tebe a tvou tvář.
Je to jako droga, má to sakra grády.
A s tímto pocitem, klesne hlava na polštář.

Tam, kde slova jako hedvábí a lásky plná hrst,
tam snívám já, tam žiju si a sním si přelud.
Tam tebe mám omotaného jako kudrlinu na prst,
a když oči otevřu - bolest a hluk ohlašující střelu.

Tak a co teď, když vím, že nevím, co chci.
A ty pro mě zahalen tajemstvím jak pláštěm.
Jsi pro mne uzavřen a nebo jen přeci,
mohu tě mít, a pohrávat si s tvým šarmem?
Publikoval(a): Globodecristal, 23.2.2012
Přečteno (697x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti