Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dala jsem Ti ST!*** to za těch pár slov, která pro mě a mojí lásku znamenají mco a mají pro nás nesmírnou váhu, přestože si je říkáme denně častokrát a také píšem do sms... neomrzí se nám, nepřejíme se... milujem se.
24.2.2012 17:24 | NikitaNikaT.