ukončená
ukončená
Anotace: vše co políbím..zmizí
vše co políbím, zmizí
roztaje, uteču, stane se cizí
dotkne se snad všech duševních krizí
všechno co máš..stává se vizí
nejsmutnější melodrama až je k smíchu
do úst si pokládám otázku hříchu
následné trauma mi přetrhne míchu
necítím, kreslím si po tichu...
Ticho to nebolí
přemůže cokoli
však hraje dvouroli
přes jeho nevoli.. i tak si protest proti mě..nedovolí
Publikoval(a):
Amare il Gioco, 22.2.2012