Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Některým zamrzají, hned zarohem, když s jinými promlouvají... na venek se usmívají, v duši, v srdci však nenávidí...
23.2.2012 6:06 | NikitaNikaT.
tak toto je vynikající báseň...klobouk dolů...ST:-))
22.2.2012 19:32 | střelkyně1