Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co jenom říci na Tvé dílko? :o) Jsou jedinečnosti, chvíle, malé lásky chvění, střípky něhy... které nelze zapomenout, rád člověk chce si je připomenout, tak zasejkc ráno, dopoledne a dopoledne já a můj přítel.
22.2.2012 21:40 | NikitaNikaT.
..už značí se ti ve tváři předjaří!:-)
22.2.2012 15:00 | modrá