Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro vás páni básníci

Pro vás páni básníci

střelkyně1 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: věnováno všem básníkům,kterým mohu věřit...aneb na každém modru je něco k dobru:-)

*

v zlatavém slunci vykoupaná
co píše verše mezi básníky
procitla opět do mrazivého rána
s trnovou růží vedle sebe pohozeně vonící
s perem v ústech
od betele barvící
peřina spánkem rozkopaná
na nočním stolku báseň rozepsaná
sluneční záře ozařuje mé psaní
tajemnou depeši...
stříbřitou perletí třpytící


paprskem slunce okouzlena
šimráním jeho pohlazena
schovaná za sklem svého světa
rozluštím ráno verše
co zanechal mi pro Vás
krajkovou morseovkou píšící
na okně pan Mráz
do dlaní beru růži vonící
ta s verši tančící
Vám doručuje vzkaz

*

ať Modráskov nám zase vzkvétá
a má znovu svá šťastná léta
lány dozrávajících zlatých klasů
modř chrp i roztroušené vlčí máky
ať vdechnou mu svou starou krásu
úrodné podzimy i zimní zasněžené krajiny
i sakurová jara
ať je tu opět zase s náma
to přeji Vám s láskou
páni Básníci...

*

a já Vám posílám tu růži...
tak omamně vonící...

*




Publikoval(a): střelkyně1, 11.02.2012
Publikoval(a): střelkyně1, 22.2.2012
Přečteno (271x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, děda včela, xoxoxo, Ružka, Raven-san, CULIKATÁ, Paulín, NikitaNikaT., Martin Havlíček, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti