Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

EYES OPENER

EYES OPENER

EYES OPENER

Díváš se na svět
Vidíš ho svýma očima
Tvůj krásný svět
Který v sobě máš

Dívám se na svět
Vidím ho mýma očima
Můj krásný svět
Který v sobě mám

Díváme se kolem sebe
Stojíce si po boku
Já otvírám oči Tobě
Ty otvíráš zase mé

Díváme se kolem sebe
Vnímáme svět společně
Náš báječný vesmír
Plný vzrušujících her

Díváme se kolem sebe
Držíce se za ruku
Ty pro mne a já pro Tebe
Jsme zázračný
... eyes opener ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 22.2.2012
Přečteno (113x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti