Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobré ráno

Dobré ráno

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ... ze skypu ...

Dobré ráno miláčku ...

Koukám na dvě skleničky na víno
Od posledně

Jsou čistý
Jsou umytý
Jsou prázdný

Jako my dva
Než jsme se potkali ...

Přál bych si, aby už nikdy nebyly prázdný
Přál bych si, aby byly pořád plný po okraj
Aby chutnaly tím dobrým vínem
Co jsme z nich pili

Sladce
Plně
Vášnivě
Rudě

Ještě dlouho
A bylo nám spolu dobře
Ještě dlouho
Spolu ...

To bych si přál ...
Miláčku
Krásné ráno
Měj ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 21.2.2012
Přečteno (374x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti