Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Útok na zrcadlo

Útok na zrcadlo

Nejhorší čin spáchal jsem,
od střepů,teď pořezán jsem.
Chvíle života mi bylá milá,
jaká síla mi teď zbyla?

Zrcadlo,ten nástroj mocný,
kdy tváří v tvář vidíš,
jak před obrazem svým mizíš.
Mizíš někam do úkrytu,
jak bezdomovci do holobytu.

Útok na zrcadlo,provedl jsem,
nebude to jen špatný sen.
Tvář posetá krví je,
rána snad nedožije.
Publikoval(a): Přerushit, 21.2.2012
Přečteno (189x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Avid, cécile, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 15:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti