Obraz
Obraz
Ze spánku bezesného ,
tu sedím ,
maluji si ,
paletou barev všech pocitů .
Každý obraz začíná
a končí domalovaním ,
prázdné části .
/pravda ?/
Jemně tužkou ,
trochou vodovky ,
suchou křídou ,
akrylovou duhou .
Jsem malíř ,
ty , jeho fantazie ,
inspirující ,
myšlenkou , cizím slovem ,
hloubkou krásy .
/oslňuješ/
Galerie života ,
naše místo
s tichou aurou snů ,
kouzlo v ušmudlaných nocí ,
dny odříznuté od světa ,
čas chmurných odstínů ,
zbarví se
do sladkých okamžiků .
/s tebou/
Našla jsem skvrnku ,
malou a prázdnou ,
na našem díle ,
nedokonalost dokonalá ,
potvůrka schovaná ,
v srdci mém ,
pod tvým jménem
/navěky/
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 21.2.2012