Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odešla

Odešla

nikoolkaaa Básně » Smutné

Anotace: Chce být jen s ním...

Obléká si černý šat,
v očích lesknou se jí slzy.
Ukrutná bolest nyní život z těla začne sát,
smích na tváři neobjeví se brzy.

Ztráta milého, srdce bolí,
v hlavě jen jedna myšlenka zlá.
Cestu klikatou nesnadnou volí,
to jediné řešení nejlepší se zdá.

Ubitá životem, nechce už dýchat,
pocit samoty protivný, žití bez něj zbytečné.
V hlavě chce jen jeho hlas slýchat,
bez rozloučení za ním odešla po cestě konečné.
Publikoval(a): nikoolkaaa, 21.2.2012
Přečteno (148x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti