Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

aSI

aSI

Amare il Gioco Básně » o Životě

Anotace: záchvat beznaděje

breč
zažij tu křeč
bez lidí co nevidí

šach mat
perfektní tah
vzít nebo dát
pořád si vrah

vyšší princip
vyšlapanej v koberci
bezútěšnost, neúspěšnost
bez jádra věci-- kecy
Publikoval(a): Amare il Gioco, 21.2.2012
Přečteno (55x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, xoxoxo

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti