Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doufám

Doufám

jedna za druhou
slova, věty jdou
a všechny obsahujou
jen lásku mou
posílám je za tebou
a doufám, že nebudou
pro tebe pouhou
mou slabinou

doufám že znát ti dají
jak moc se mi dech tají
když tvé oči se do mých dívají
tvé ruce se mě dotýkají
jak moc tvá slova pro mě znamenají
sny jen o tobě se mi zdávají
a já stále prosím potají
aby jsi mě měl nejraději

z celého světa jen já
bych chtěla být ta pravá
jen tvá jediná
tak jako pro mě ty lásko má
každý to snad zná
když nejistota člověka přepadá
jak hlodá v nás obava
jak moc jsem zoufalá

Ale miluju tě víš
a čekám až mi odpovíš
jestli se mnou počítáš
jestli stále rád mě máš
jestli jenom se mnou být chceš
mám strach zda někdy mi nelžeš
ale miluji tě víš
doufám, že mi mou lásku oplatíš
Publikoval(a): Martina Primová, 20.2.2012
Přečteno (153x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti