Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Struny

Struny

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: Při tvoření mi v hlavě hrály housle...

V mojí hlavě jen ty tančíš,
na každou strunu hraješ,
štěstí, radost, bolest, slzy,
to špatné vždy nakonec téměř smažeš.
Já nejsem loutka,
své city mám
a od začátku víš,
že jen k tobě je chovám.
Že tebe chci milovat,
tebe chci mít,
srdce ti darovat,
s tebou navěky být.
Tak pozor na ty tenké struny,
rozezvuč jen ty krásné,
ať plamen našeho vztahu nikdy nepohasne.
A až přijde chvíle,
kdy zas zlé struny začnou hrát,
nebuď toho příčinou,
buď ten, kdo je zastaví,
kdo při mě bude stát.
Kdo ke mě zlé nepustí,
ten, kdo se semnou bude smát,
jen na hezké struny hrát
a navždy mě věrně milovat.
Publikoval(a): klarik96, 19.2.2012
Přečteno (172x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Katrin Hrnčárková

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti