Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JSI ...

JSI ...

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ... vzpomínka ...

JSI MÁ LÁSKA PLAVÁ

Jsi má láska plavá
Ohnivě divoká i konejšivě vlahá

Tvé hebké dlaně a štíhlé prsty
Hrají na mě jako na kastaněty
V průhledné blůzce ti na prsou
Voní z louky všechny jarní květy

Jsi mořskou pěnou zkropená víla
Napsal bych v domácí úloze
Tvé boky jsou oblé a měkké
Jako beránci na letní obloze

Jsi má láska hravá
Ta proklínaná i ta pravá

Jsi panenka i domina
Marně předstíráš vášní nevinu
V tvých zorničkách zrcadlí se
Výkřiky barev podzimu

Když polibky zasypeš mé tělo mlčky
Jsou jako ze smetany sněhové vločky
Co se vysypaly z protržené zimní oblohy
A na mě se se syčením

... rozehřívají ...

.
Publikoval(a): dlouhejkour, 19.2.2012
Přečteno (333x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Šárka B., GAIA77, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 20:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti