Polibek
Polibek
Anotace: Něžně pluje po těle.
Něžnný a vášnivý,
po těle pluje,
člověk je v rozpacích,
celý se chvěje.
Dotyky krásné jsou,
v těch horkých rtech,
přichází vzrušení,
a malý vzdech.
Ještě však nekončí,
a pluje dál,
polibek kouzelný,
lásku ti dal.
Publikoval(a):
mys, 19.2.2012