Konečná
Konečná
Anotace: Nevím co sám chci,jak to můžeš vědět ty?
Já nejsem ten kluk, s nímž začla si spát,
já jsem už stěží i Tvůj kamarád,
Ty nejsi holka, co dala mi srdce,
zbyly jen skořápky, už se Ti nechce.
Nápadů tisíce a řešení žádné,
oba však víme, kat rukou mávne,
otázkou zůstává,k do z nás to skončí,
komu z nás prvnímu vyhasnou oči.
A nebo ne, mám poslední šanci,
tak proč se nesnažím? Víš?
Asi ne, jak bys mohla přeci,
když nemluvím, slyšet mě smíš..
Publikoval(a):
mh109, 19.2.2012