Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duha

Duha

mys Básně » o Přírodě

Anotace: 28.1.2012

Jedna barva za druhou,
po dešti se objeví,
září krásou nádhernou,
srdce se mi rozbuší.

Oči k nebi pozvednu,
je to jenom na chvíli,
vryje se mi do duše,
pohled duha nad domy
Publikoval(a): mys, 18.2.2012
Přečteno (490x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti