Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ozvěna

**Ozvěna

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: ..na,na,na..

************
Ozvěna,
ta se vždycky ozvala
nic jiného
ozvěna ani neznala.
To,co na ni zakřičíš
to pak od ní uslyšíš.
Tak nevolej hrubosti
to je ozvěně k zlosti,
ozvěna,chce slušná být
nesmíš ji proto
rozzlobit.

Vždyť přece víš
za chvíli zpátky uslyšíš
že jak se volá do lesa
…sa,sa,sa,sa,sa
tak ozvěna si zajásá
…sa,sa,sa,sa,sa

Pak ti zpívá ozvěna
…na,na,na,na,na
ta slovíčka líbezná
…na,na,na,na,na
Má lásko
po ozvěně k tobě letí
mé políbení,mé objetí
…tí,tí,tí,tí,tí
miluju tě,tě,tě,tě
(Jistě?)
Ano,tě,tě,tě…
Publikoval(a): Květka Š., 18.2.2012
Přečteno (359x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 30 stránek.
roboti