Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bezmocnost

Bezmocnost

Jsi nejkrásnější když se směješ
tak měj vždy důvod smát se
čím víc strachu v sobě skreješ
tím víc budeš bát se.

I já se bojím všeho zlého
a bezmocnost je nejhorší
chci zbavit tě strachu tvého
ale...
né vše Láska vyřeší.

Pravda s láskou nevítězí
né ve skutečném životě
Zlo
to ví se, nezná mezí
a utopí tě jak kotě.

A svědomí s ním ani nehne
je snad snažší býti zlý?
Když upadneš kdo tě zvedne?
Jsou city v lidech zamrzlý?

Závist silnější je víc než úcta
sobeckost jen vzkvétá
ruce máme spoutané a přelepená ústa
pravda s láskou v koutě se krčí
a zlo?
Po světě si létá.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 18.2.2012
Přečteno (155x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Raven-san, dlouhejkour, Jin&Jang, Globodecristal

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti