Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kus samoty...

Kus samoty...

SoulEevee99 Básně » Smutné

Anotace: Vím, že jsi tam, kde chceš být, i když nejsi tady se mnou.

Vím, že jsi tam, kde chceš být,
i když nejsi tady se mnou.
Tvé srdce mě nechalo jít,
ty víš, že mi chybíš.

Stále mě provázíš,
na každém kroku,
marně už vzpomínám,
kolik je to roků.

Prý že svět je plný radostí,
bohužel, ne vždy to tak bývá.
Sice ses stala mou největší radostí,
ale co kromě tebe mi zbývá?

Hlas mého srdce,
volá že je vše jinak.
Tak raději odcházíš
do šera temnoty,
a cítíš ten tichý chlad.

V objetí samoty,
zatáhnu oponu.
A budu součástí Tvého ticha.

Mámo má jediná...


Song: http://www.youtube.com/watch?v=DEOd9zFARsk&feature=related
Publikoval(a): SoulEevee99, 17.2.2012
Přečteno (217x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: horac111, dlouhejkour, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti