Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sedm andělů

Sedm andělů

Cataliina Básně » o Přátelství

Anotace: neumím psát o přátelství =/

Tu -na světě- existují andělé.
Podobu mají lidskou.
Říkáme jim rodina a přátelé..
Každý z nich má duši čistou.
Vnímejte, že štěstí máte.
Vnímejte to páni, dámy!
Zda andělů sedm znáte,
věřte, že jsou mezi námi.
Publikoval(a): Cataliina, 17.2.2012
Přečteno (1438x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti