Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okamžitý stav duše

Okamžitý stav duše

volodka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Popis duše????

Procházím světem
a všude na mě hledí,
není úniku,není vykoupení.

Jdu dopředu a padám nazad,
pořád tepou,nedají spát.

Tolik okamžiků,tolik nálad,
spousty chutí,mraky emocí.
Nesu s sebou těžký náklad,
pletou si to s duševní nemocí.

Já nejsem běžný hrdina
běžných dnů a nocí.
Jsem výkřik ze sna,
probuzení bez pomoci...tak sám
Publikoval(a): volodka, 17.2.2012
Přečteno (193x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Globodecristal, GAIA77, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti