Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

metafory

metafory

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: je metafora metafory zpátky onen výraz ?

megalomanský kšefty na malým městě
na řadu často chodí pěstě
Možná a z důvodem a možná bez
Každej je pro druhýho jako pes
Někdy jako mazlíček na hraní
ale nesmí přijít nasrání
To se poté už věci dějou
Nohy psíka strachem se chvějou
Proto je dobrý bejt bud hodný
bejt jako všichni okolo shodný
a nebo bejt než ostatní silnější
to je asi cesta nejlepší
protože je pravda tvrdá
že ten silnější pes mrdá
Publikoval(a): ostuda lidstva, 16.2.2012
Přečteno (80x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lagedama

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti