Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
LinguaClaro, píšeš krásné básně. Jsou nerýmované, ale jsou to přesto básně. Pokus se dát Tvé básnické myšlenky do veršů ! Budou se líbit nejen Tobě, ale i více ostatním a budeš mít spoustu komentářů, které Ti ve tvé další tvorbě podpoří.
jang-tse
19.5.2012 4:30 | jang-tse
Přesně tak! :)
20.3.2012 18:30 | LinguaClara
že by P. O. N. ?
15.3.2012 15:58 | Engliš